AUTOSZERVÍZ * GUMISZERVÍZ

Világítás

Beállítjuk, kicseréljük kiégett izzóit. Világítás, lámpa, izzók

A fény a látás és a láthatóság alapfeltétele. A közúti járművek világítása minden közlekedő biztonsága szempontjából rendkívüli jelentőséggel bír. A megnövekedett teljesítményű gépjárművek nagyobb követelményt támasztanak az alkalmazott világítástechnikai rendszerekkel szemben. Minden átvizsgálásunk során ellenőrizzük az izzók megfelelő működését, szükség szerint műszeresen utána állítunk. BOSCH, OSRAM, HELLE, PHILIPS vagy TUNGSRAM ízzókkal pótoljuk a hibás darabokat.

OSRAM - OE minőség

OSRAM a pótalkatrészek piacára azonos minőségű lámpákat gyárt, ugyanazon előírások és gyártási szabványok szerint, mint amit a járműgyártóknak a járművek összeszereléséhez szállított lámpák esetében alkalmaz (az EU eredeti alkatrészekre vonatkozó 1400/2002 irányelvének 1. cikkelye szerint).

Az OSRAM nagy teljesítményű "upgrade" termékei - mint amilyen a NIGHT BREAKER PLUS, ULTRA LIFE, COOL BLUE, SILVERSTAR, DIADEM - teljes mértékben megfelelnek az adott gépjárműgyártó által sorozatgyártásban is használt megfelelő lámpatípusoknak, így azok eredeti cserealkatrésznek minősülnek.

HELLA

A HELLA különleges erejét a sok évtizedes tapasztalaton alapuló szakértelme, illetve a három alapvető terület, a világítástechnika, az elektronika és a pótalkatrész piac szinergiájának kihasználása jelenti. A HELLA régóta az autóipar egyik vezető innováció forrása, számos olyan világújdonság sorozatgyártásának elindítása köthető hozzá, mint az első xenon fényszóró vagy az első teljes LED fényszóró.

Jármű átalakítás

A jogalkotó a a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990 (IV. 12) KöHÉM rendeletben meghatározza azt, hogy a közlekedési hatósági eljárás szempontjából mi tekintendő átalakításnak, mi nem. A jogszabály az átalakításnak tekintendő változtatások végrehajtását a közlekedési hatóság előzetes engedélyéhez köti. Alapszabály, hogy a jármű olyan átalakítása, amely valamely közlekedésbiztonsági vagy környezetvédelmi tulajdonság tekintetében a jármű gyárilag kialakított jellemzőinek romlását eredményezi, nem engedélyezhető. Az átalakított járműveket, az átalakítást követően időszakos műszaki vizsgálaton kell bemutatni. Az átalakítás eredményeképpen megváltozott, a közlekedési igazgatási nyilvántartásban szereplő műszaki adatok megváltozását be kell vezetni a közlekedési igazgatási nyilvántartásba.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információkért kattintson